Frank: Durmisi manglede niveau

Efter at have været på bænken i to kampe, var Riza Durmisi tilbage i start 11-eren hos Brøndby mod FC Vestsjælland i søndags. Træner Thomas Frank mente, at Durmisi manglede lidt niveau.  

Riza Durmisi har igennem hele sæsonen været førstevalget til venstrebacken i Brøndby. Alligevel var Patrick da Silva valgt frem for ham i kampene mod SønderjyskE og AGF. Dog lyder forklaringen fra Thomas Frank, at Durmisi manglede lidt niveau og trængte til en pause.

 – Jeg har to rigtig gode venstrebacks og rigtig tæt konkurrence. Det er tit ligeså meget træningen, der afgør det. Riza trængte til en pause, og der gik Silva ind og præsterede rigtig godt. Så skulle han have en kamp mere, hvor han præsterede rigtig godt igen, fortæller Frank til bold.dk, inden har slår fast, at Durmisi så igen fortjente sin plads. 

– Men så synes jeg, at Riza var tilbage på det niveau, hvor han skal være niveau- og energimæssigt. Til træning gjorde han det lidt bedre, og så er det ham, der spiller. Så må vi se, hvem der spiller næste gang, afslutter Frank til bold.dk.

Riza Durmisi har i denne sæson scoret tre mål for Brøndby.

 

In this article