Frank om Hjulsager: Han flytter sig hele tiden

Thomas Frank har store forventninger til kantspilleren Andrew Hjulsager, der senest var banens bedste mod SønderjyskE.

Unge Andrew Hjulsager gjorde en god figur fredag eftermiddag på Brøndby Stadion, da SønderjyskE blev sendt hjem med et 1-3-nederlag. Hjulsager startede inde på venstrekanten, og hans præstation får rosende ord med på vejen af Thomas Frank.

– Hvis jeg skulle vælge én (som kampens spiller, red.), så skulle det også være Andrew, der var banens bedste. Han var ekstremt bevægelig – de kunne slet ikke fange ham og de der små, hurtige fusser.

– Hver gang han blev retvendt og lagde tryk mod deres bagkæde, så blev de rystet. Jeg synes, han arbejder hårdt defensivt, og han sætter mange ting op.

– Vi skal blive lidt bedre til at finde ham i sekvenser, og han skal også blive god til en gang imellem lige at tage en pause og så vælge de rigtige situationer at sætte dødsstødet ind. Men en flot, flot kamp (af Andrew, red.). Han betaler dejligt tilbage på at have fået en masse minutter, og han flytter sig hele tiden, lyder det fra Thomas Frank.

In this article