Guardiola med stor ros til Højbjerg

Bayern München tabte skuffende da de ude mødte Augsburg. Det er det første nederlag for det tyske mesterhold i 54 ligakampe. Men med danske øjne, er det ikke kun dårligt, at Bayern tabte, det blev til 90 minutter for det danske stortalent Pierre-Emil Højbjerg. Josep Guardiola var meget tilfreds med den unge dansker og var ikke bange for at kalde ham banens bedste spiller.

– Vi tabte ikke på grund af de unge spillere. Højbjerg og Weiser var de bedste spillere på banen. De har trænet meget med os og kender vores spil og ved, hvad jeg vil have, siger Guardiola ifølge nyhedsbureauet DPA.

– Ingen undskyldninger. Vi tabte, fordi modstanderen var en smule bedre end os. Vi kæmpede og prøvede en del. Det er fodbold, det er sport. Du kan ikke altid vinde. Før eller senere skulle vi tabe, siger Guardiola til DPA.

En af grundene til at Guardiola og Bayern München spillede med flere unge spillere, var at de har en vigtig Champions League-kamp mod Manchester United. Det første opgør endte 1-1.

– Vi accepterer nederlaget, og nu skal vi forberede os på Manchester United så hurtigt som muligt, siger Guardiola til DPA.

 

In this article