Heerenveen-Gartenmann drømmer om Premier League

Stefan Gartenmann har nu tilbragt et år i Holland og er faldet til – drømmen hører dog til på den anden side af Nordsøen

Siden sidste sommer, hvor den dengang 16-årige Stefan Gartenmann skiftede fra FC Roskilde, har han tørnet ud for ungdomsholdene i den hollandske klub SC Heerenveen. Skiftet var det mest ideelle for forsvareren, der gerne vil have førsteholdsfodbold:

“Jeg valgte med overlæg Heerenveen. Sidste år var der ni klubber interesserede i mig. Der var store danske klubber, og jeg har også været i England. Jeg valgte Heerenveen, og det var virkelig det bedste valg. Det mener jeg stadig. Her får jeg mine chancer. Heerenveen har en fantastisk ungdomsafdeling, og her har en ungdomsspiller reelt mulighed for at nå førsteholdet,” fortæller den nu 17-årige dansker til klubbens hjemmeside.

Gartenmann mangler dog nogle stadier i ungdomsrækkerne før der er tale om førsteholdsfodbold. Danskeren ser dog lyst på det hele:

Lige nu fokuserer jeg på ungdomsholdene. Jeg vil præstere så godt som muligt. Mit mål er at komme så langt som muligt, og om to eller tre år vil jeg spille på A-holdet. Det ville være stort. Og ja, det ville være en drøm, der gik i opfyldelse, at spille i Premier League i England, slutter Gartenmann.

In this article