Holst: Føler mig bedst tilpas på backen

SydsidenBrøndby IF´s Frederik Holst har i sinde at etablere sig på backen, hvor han har nydt stor succes, og er yderst tilfreds med klubbens fornemme sæson.

Frederik Holst har haft succes på højre back for Brøndby IF i denne sæson. Det 19-årige stortalent, har også været aktuel på midtbanen, men Brøndby-spilleren foretrækker backen. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Der er mange, der snakker om, at jeg kan blive rykket op på midtbanen i fremtiden, men jeg føler mig bedre og bedre tilpas på backen. Jeg har trænet og udviklet mig på nogle områder som back, som jeg ikke kan bruge på midtbanen. Jeg synes, at jeg er blevet en stabil back, så det er dér, jeg vil gå efter at etablere mig, siger Frederik Holst til Brøndbys hjemmeside.

Holst har i den grad vist sit værd i denne sæson. 21 kampe er det blevet til i Superligaen, og med et Brøndby-hold placeret på fjerdepladsen med samme antal point som FCK på tredjepladsen, ser det ud til at blive en særdeles godkendt sæson for de blå-gule. At Brøndby er med i kampen om medaljer og at Holst selv har præsteret på højt niveau, er da også noget som han er tilfreds med.
– Jeg er rigtig glad for det, holdet og jeg selv har præsteret. Jeg synes, at det er gået over al forventning. Jeg kunne godt mærke, at jeg var i god form og kom rigtig stærkt i gang i opstarten. Nu var det måske heller ikke alle modstandere, der var lige gode, men det er dejligt at se, at jeg så kan holde niveau i Superligaen, siger han.
Det er ikke kun Brøndby der har fået glæde af Holsts egenskaber. Hele 51 ungdomslandskampe for Danmark er det blevet til, heriblandt 31 U17-landskampe og 14 U19-kampe.
In this article