Hvilsom: Vi skal op på hesten igen

Mads Hvilsom i en kamp imod Lyngby.
Foto: Privatfoto

Hobro tabte lørdag noget overraskende til akademikerne fra Gladsaxe. Dermed ingen point til topholdet, men topscorer Mads Hvilsom vil ikke høre om snakken om gummiben.

Hobro tabte lørdag mod AB, da man hjemme på DS Arena tabte med 2-1. Angriber og topscorer Mads Hvilsom mener dog at nederlaget muligvis var en smule ufortjent. Til D’ BOLD udtaler han:

Mads Hvilsom har i denne sæson været lejet ud fra FC Midtjylland til topholdet i NordicBetLigaen fra Hobro. Det så helt forrygende ud i efteråret, men i foråret har det haltet gevaldigt. Tre nederlag i de sidste tre kampe har gjort forspringet noget mindre, men Hvilsom mener ikke at gummiben er årsagen.

“Jeg føler overhovedet ikke vi er ved at få “gummiben”. Vi har spillet rigtigt tætte kampe mod både Horsens og Silkeborg, dog uden at få point med. I dag rammer vi også et fint niveau, og hvis vi fjerner deres to kontramål, så sidder vi på kampen fra start til slut. Vores store problem er dog, at vi ikke kommer frem til de store chancer.”

Den 21-årige angriber mener dog ikke at Hobro-holdet skal være nervøse. Tværdimod mener han at det er et spørgsmål om tid, før holdet fra det Nordøstjyske er tilbage på ret køl igen. Næste søndag tager man imod Vendsyssel på udebane, og til den kamp fortæller Hvilsom, at han gerne vil sidde lidt mere på spillet end man har gjort i de forrige uger. Derefter supplerer han ved at sige: “Vi kommer til at spille en lille finale hver eneste weekend resten af sæsonen, og det ser vi frem til. Vi ligger trods alt stadig nummer et. Vi skal op på hesten igen og få gang i scoringerne. Så er jeg sikker på at vi nok skal byde resten af ligaen op til dans igen.”

Mads Hvilsom har scoret otte mål for Hobro i denne sæson.

In this article