Medspiller om Okore: Truppen bliver stærkere med ham

 

Jores Okores forsvarskollega, Joe Bennett, er meget imponeret over sin danske holdkammerat, som har siddet ude med en skade i ca. 7 måneder.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller, Jores Okore, er snart klar til et comeback i Aston Villa-trøjen. Og det glæder hans forsvarskollega, Joe Bennett.

– Jores er virkelig en sød knægt. Han kommer godt ud af det med alle, han er altid i godt humør, smiler og er positiv. Jeg har tit set ham under hans genoptræning, og han har aldrig set trist ud. Han kæmper bare videre, siger Bennett til Aston Villas hjemmeside.

Bennett roser også Okores væremåde uden for banen.

– Han er en meget populær fyr i omklædningsrummet på grund af hans væremåde. Det er svært når man ikke spiller. Vi er professionelle fodboldspillere, og når vi ikke kan spille, er det et mareridt, udtaler Bennett og fortæller yderligere:

– Men han har ikke ladet sig gå på af det. Det er skønt at se ham tilbage på træningsanen. Truppen bliver helt sikkert stærkere med ham tilbage.

Aston Villa har fire kampe tilbage i Premier League, og det er endnu uvist om, hvornår Okore er tilbage på den bane, hvor det virkelig gælder.

In this article