Mikkel A. fortryder ikke Randers-ophold

Målmanden Mikkel Andersen, der er på lejekontrakt hos Randers FC, fortryder ikke, at han tog tilbage til Danmark, selvom opholdet ikke har været den store succes.

Mikkel Andersen skiftede i sommers på en lejekontrakt fra The Championship-klubben Reading til Superligaklubben Randers FC. Lejeopholdet hos Randers har dog ikke været nogen stor succes, men selvom det kun er blevet til ti kampe i den bedste danske række, fortryder den tidligere U21-landsholdsspiller ikke skiftet.

– Nej, jeg fortryder ikke noget i min karriere. Jeg er stadig kun 25 år og har trods alt mere end 100 førsteholdskampe, to større turneringer med U21-landsholdet og en sæson i en Premier League-klub på CV’et. Det er jeg meget godt tilfreds med, siger Mikkel Andersen til bold.dk. 

Opholdet i Randers, hvor Peter Friis Jensen har været foretrukket i buret, slutter til sommer, hvor Andersen drager tilbage til engelske Reading.

– Det bliver fint at komme tilbage til Reading igen. Så må vi se, hvad der sker i opstarten. Jeg er ved godt mod og optimistisk i forhold til fremtiden. Der kan hurtigt opstå en mulighed for mig, siger han. 

Andersen, der har optrådt ti gange for det danske U21-landshold, fortæller desuden til bold.dk, at han har nydt at bo i Danmark på trods af den lille mængde spilletid.

 

In this article