OB giver kontrakt til 19-årigt talent

Mikkel Desler og Anders Thomsen har allerede fået Superligakontrakter for næste sæson af den fynske storklub. Nu følger en tredje med. Mathias Greve bliver rykket op i førsteholdstruppen til sommer.

Mikkel Desler, Anders Thomsen og Mathias Greve har været faste folk på OB’s u/19-mandskab, og har også tit været med reserveholdet. Det har givet de to førstnævnte kontrakter med førsteholdet til sommer. Derfor var det kun naturligt at Mathias Greve også fik en kontrakt. Det meddeler den fynske klub fredag morgen.

“Mathias er den tredje af vores talentfulde U19-spillere, som vi rykker op i Superligatruppen til sommer. Mathias er en offensiv allround-spiller, der har en stor alsidighed og et stort mod, som vi har set i U19 Ligaen, i reserveholdskampene og i de træninger, hvor han har været med omkring Superligatruppen.” Dette fortæller sportdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside, og fortæller derefter at han glæder sig til at se Greve i førsteholdstruppen.

Mathias Greve spillede mandag formiddag første halveg for reserveholdet, da man vandt 3-0 over Esbjerg fB

 

In this article