OB’s sportsdirektør: Barrett har gjort det godt


Jacob Barrett Laursen blev i sommers lejet ud til OB fra storklubben Juventus, og den unge venstre back har indtil videre givet et positivt indtryk

OB’s venstre back Jacob Barrett Laursen er kun 19 år, men han har allerede prøvet en del i sin karriere. Det igangværende forår har da heller ikke været en stille affære for backen, som både har pådraget sig en hjernerystelse og senest måtte han udgå med en ankelskade, som man endnu ikke ved, hvor slemt det står til med.

OB har en købsklausul på Jacob Barrett, som man kan vælge at udnytte, hvis man også vil bruge venstre backen fremover.

– Vi skal vende det internt og med spillerne også, inden vi melder noget ud om det. Han har efterladt et positivt indtryk. Han kom nede fra Italien, og der skulle ske noget nyt, men han er jo stadig en helt ung spiller, som har været igennem en udvikling i OB. Det er gået rigtig godt, og så må vi se, hvordan det udvikler sig, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Jacob Barrett afventer lige nu resultatet af en scanning, der vil afgøre, hvor alvorlig Jacob Barrets ankelskade er, og det forventes, at OB får resultaterne senere i dag.

 

In this article