Pierre-Emile Højbjerg fik fuld tid i overraskende Bayern-nederlag

Bayern München har været flyvende i denne sæson, og har allerede vundet mesterskabet. Det giver plads til reservespillere i Bundesligaen, og lørdag eftermiddag var der blevet plads til en dansker.

Der var lagt op til et godt gammeldags lokalopgør i det bayerske område i Tyskland. Lørdag efter middag tog lillebror hjemme mod storebror. Augsburg hjemme imod Bayern München.

Augsburg lagde overraskende på en 8.plads inden kampen, men så selvfølgeligt ikke ud til at kunne gøre noget imod Bundesligaens suveræne førerhold, der tog mesterskabet hele seks kampe før tid.

Men SGL Arena troede på en overraskelse, og den fik de. Bayern stillede med reservehold i dagens anledning, da man jo som førnævnt allerede har vundet mesterskabet.

Dermed blev der også plads til danske Pierre-Emile Højbjerg. Det var oven i købet hans første startplads i Bundesligaen.

Men det blev ikke til en sejr for det danske stortalent og resten af hans hold. Efter 31 minutters spil kunne Sascha Molders ligger bolden køligt ind i det højre hjørne, og dermed var overraskelsen intakt. Der blev nemlig ikke scoret flere mål i kampen, og Augsburg kunne skaffe sig selv en imponerende sejr.

Det var Bayern Münchens første nederlag i denne sæson, og dermed går de ikke igennem sæsonen ubesejrede, som mange ellers troede at de ville gøre.

 

In this article