Remmer: Dette mangler vi

Christoffer Remmer og FCK møder i dag SønderjyskE og den unge back er klar i spyttet om hvor på banen hans hold mangler det sidste 

Tre kampe, nul sejre – sådan lyder statistikken for de danske mestre FC København, der i dag møder bundholdet SønderjyskE. Der er brug for point og her er den unge backspiller Christoffer Remmer sikker på, hvor der mangler noget i københavnernes spil:

“Vi har trænet med at indarbejde angrebsmønstre og indlæg og med at forbedre vores relationer. Vi skal være bedre til at finde hinanden på den sidste tredjedel af banen. Det har vi ikke været gode nok til. For vi kommer egentlig godt fremad i sidste kamp mod SønderjyskE og her i sidste weekend mod Aab, men vi mangler lige det sidste, og det er det, vi har knoklet med i denne uge, så vi kan få den sejr,” fortæller Remmer til FCK’s hjemmeside.

“SønderjyskE er et hold, der kæmper for alle point. De har vist over mange sæsoner, at de er farlige, når de har ryggen mod muren. Det er absolut ikke et hold, vi skal undervurdere. De har mange dygtige spillere, der kan gøre en forskel i kontraspillet især. Dem skal vi passe på. Men når det er sagt, så synes jeg, at vi har holdet og evnerne til at få den sejr, som vi trænger til,” slutter backen af.

FC København tager imod SønderjyskE i parken klokken 17.

In this article