Startdebutant fik 75 minutter for AGF i kedeligt nederlag.

AGF kan bare ikke vinde for tiden, og fredag indkasserede man endnu et nederlag da man hjemme på NRGi Park tabte 1-0 til Randers. Dog fik Marcus Solberg 75 minutter fra start.

Det lignede en på forhold spændende og intens kamp mellem AGF og Randers da man fredag skød 25. spillerunde i gang. Værterne fra Aarhus havde den purunge Marcus Solberg med fra start. En lidt overraskende plads i start-11’eren for den blot 19-årige angriber, der havde slået både Jesper Lange og Mate Vatsadze af i kampen om angriberpladsen.

Marcus Solberg viste dog ikke meget i første halveg. En første halveg der kun havde en rigtigt stor chance. En superredning af Emil Ousager på et flot eksekveret hjørnespark af Kasper Fisker som Mads Fenger kom først på. Selv AGF’erne troede at bolden var inde, men Ousager holdte den altså ude. 0-0 ved halveg.

Og i anden halveg kom Solberg så i fokus. Efter 49 minutters spil får Solberg en kæmpe chance, hvor han er helt fri med Peter Friis-Jensen. Men bolden rammer en tot græs i opspringet, og dermed ramte Solberg bolden helt skævt.

Efter 75 minutter blev Solberg så skiftet ud. Ind kom Jesper Lange, der dog heller ikke nåede at gøre sig meget bemærket.

I en anden halveg, der gennemgående var kedelig, kom der lige pludseligt en halvtilfældig chance til Randers. Efter 88 minutters spil kunne indskiftede Ronnie Schwartz modtage bolden tæt foran mål og tæskede den ind bag Emil Ousager. 1-0 til Randers.

Det blev det eneste mål i kampen, og dermed kunne Randers fejre deres første sejr i forårssæsonen. Samtidigt havde Emil Ousager nok troet at han kunne holde sit første rene bur i sine nu 12 kampe for AGF, men det lykkedes ikke.

I næste kamp skal AGF til Parken for at møde FC København, mens at Randers hjemme tager imod Viborg.

 

In this article