Succesfuld spillerunde for Superligaens unge danskere

Selvom årets superligasæson er gået ind i sin afgørende fase, og kampene nu er mere vigtige end nogensinde før, afholder det ikke superligatrænere fra at benytte de mange talentfulde unge spillere, der er at finde i rækken

Således var (og er) runde 29 i Superligaen et glimrende eksempel på, at dansk fodbold er på vej i den rigtige retning hvad angår talentarbejdet.

I rundes første kamp mellem Randers og SønderjyskE havde den kun 17-årige Mikkel Hedegaard fundet vej til de lyseblås trup. Selvom Hedegaard ikke fik spilletid i kampen der i øvrigt endte 2-2, var det et signal fra træner Lars Søndergaard om, at han satser på ungdommen. I kamptruppen var også 19-årige Morten Beck og Andreas Oggesen, mens Randers havde ligeledes 19-årige Jakob Dehn og Kasper Junker på bænken.

Også i storklubben fra FC. København, har der her til aften været mulighed for at se kommende stjerner i aktion. 20-årige kom efter 37. minutters spil på banen, da en holdkammerat måtte gå ud med en skade. På bænken til dagens opgør sidder også 1995’eren Mikkel Wohlegemuth.

Til gengæld var der spilletid at hente for Brøndbys Daniel Stückler, da han i overtiden af holdets kamp mod FC. Vestsjælland, kunne løbe ind til sin debut i Superligaen. Purunge Stückler, der netop er fyldt 17 år, spillede ikke nogen større rolle i kampen, og kunne heller ikke forhindre FC. Vestsjælland i, at stjæle det ene point på Brøndby Stadion.

In this article