Ung Brøndbymatchvinder: Jeg kommer bedre og bedre med

Det begynder at se godt ud for den blot 19-årige Andrew Hjulsager. Senest blev han matchvinder mod AGF. Og manden selv mener at han kommer bedre med.

Thomas Frank havde allerede i begyndelsen af året varslet at Andrew Hjulsager fra årgang 1995, ville blive en stor spiller. Nu begynder man virkeligt at se hvorfor. Matchvinderen mod først Esbjerg og nu senest mod AGF, var nok ikke en som alle kendte før sæsonen. Men det gør de nu.

“Det er altid dejligt at blive matchvinder, og det var en rigtig vigtig sejr. Man kan sige, at jeg skyldte et mål fra første halvleg, så det var super dejligt at se den gå ind”, lyder det blandt andet fra Andrew Hjulsager til Brøndby.com.

Og kantspilleren mener da også at han kommer bedre og bedre med. “Jeg føler, at jeg kommer bedre og bedre ind i spillet, og der er flere og flere af mine offensive aktioner, som bliver farlige. Nu har jeg spillet mange kampe fra start, så der skal selvfølgelig være en fremgang, og det føler jeg også, at man kan se.”

Hjulsager har startet inde i de sidste seks Superliga-kampe, og har kontrakt med holdet fra Vestegnen indtil sommeren 2017.

In this article