Vestergaard på tavlen i Hoffenheim-sejr

Hoffenheim vandt midteropgøret i Bundesligaen mod Augsburg med 2-0. Jannik Vestergaard nettede for værterne. 

Både Hoffenheim og Augsburg lå inden deres interne opgør begge to lunt placeret i midten af Bundesligaen, hvorfor det mest af alt var æren, der var på spil for de to mandskaber. Jannik Vestergaard startede for de blåklædte værter, der var mest opsatte på at få noget ud af opgøret.

Først scorede Sejad Salihovic til 1-0, og så gjorde holdets danske viceanfører, Jannik Vestergaard, det til 2-0.

Danskeren var vågen, da en afslutning blev reddet af Augsburg-keeperen. Bolden røg ud mod Vestergaard, der satte hovedet på bolden og sendte den i nettet til slutresultatet 2-0. Det var den 21-årige forsvareres første scoring i denne sæson.

Hoffenheim møder lørdag Werder Bremen på udebane. Der resterer fire runder af Bundesligaen.

 

In this article