Yussuf Poulsen: Jeg mærker intet pres


Yussuf Poulsen kostede angiveligt 4,5 millioner kroner, hvilket har gjort ham til den dyreste spiller i sin liga, men den 19-årige offensivspiller mærker intet til presset
Yussuf Pulsen foretog et interessant skifte, da han i sommers afviste klubber som Stuttgart og Tottenham fremfor RB Leipzig, som bekendt kun spiller i den tredje bedste række i Tyskland. Det var der en bestemt grund til, nemlig at Yussuf Poulsen ville være sikker på, at han fik fast spilletid.

Det har dog også gjort, at han er blandt profilerne hos RB Leipzig, og han render rundt med det dyreste prisskilt i 3. Bundesligaen. De 4,5 millioner, som Poulsen kostede, belaster dog ikke den høje dansker.

– Jeg mærker ikke noget pres. Jeg gør mine ting, spiller min fodbold. Naturligvis ved jeg, at klubben og min træner forventer bestemte ting af mig. Men jeg ved, at jeg altid giver alt, siger Yussuf Poulsen til transfermarkt.de.

– Jeg ved, at jeg stadig kan lære, når det komme til førsteberøringen og skudteknik. Men det kan jeg træne på. Jeg arbejder hver dag på boldmodtagelse, afleveringskvalitet og skud. Men så har jeg spilintelligens, hurtighed og atletiske forudsætninger, som man dårligt kan træne sig til. Jeg er også lidt heldig, at styrkerne og svaghederne er sådan fordelt.

Yussuf Poulsen har i denne sæson været indblandet i 33 kampe for Red Bull-klubben, hvor han har nettet otte gange.

In this article