Yussuf Poulsen og RB Leipzig snublende tæt på oprykning

Yussuf Poulsen og hans tyske klub RB Leipzig er utroligt tæt på at være sikret oprykning efter at man lørdag vandt 1-0 på udebane mod Hansa Rostock.

Det var en kamp mellem et tidligere Bundesligahold og et hold der har de økonomiske midler til at komme derop. RB Leipzig skulle forsøge at komme helt tæt på oprykningen til 2. Bundesliga, da man lørdag skulle imod Hansa Rostock på DKB-Arena. Yussuf Poulsen var som altid med for udebaneholdet, og han fik hele kampen.

RB Leipzig kunne lige akkurat ikke sikre sig oprykningen i dag, da Darmstadt på tredjepladsen fik en 2-1 sejr over Erfurt i går. Men med en sejr kunne man komme fire point foran Darmstadt med to kampe tilbage. Og det lykkedes da også at få sejren. Et par minutter før pausen scorede Daniel Frahn kampens eneste mål, og dermed kunne Leipzig vinde kampen.

Dagens resultat gør at man som sagt er fire point foran tredjepladsen. De to øverste placeringer rykker direkte i 2. Bundesliga, mens at tredjepladsen spiller play-off kampe mod holdet der ender tredjesidst i den næstbedste tyske række.

Det gør også at “Die Roten Bullen” selv kan afgøre deres skæbne i næste uge, hvor man møder bundholdet Saarbrücken.

Ud over Poulsen, spillede Mikkel Vendelbo hele kampen for sit hold i 3. Bundesliga Holstein Kiel.

In this article