Zohore-fuldtræffer i Brøndby-comeback

Kenneth Zohore

Det var et rystet Brøndby-mandskab der i dag tørnede sammen med FC Vestsjælland. Indledningsvis så defensiven rigtig sløj ud og drengene fra Vestegnen havde rigtig svært ved at bremse Vestsjællands opspil. FC Vestsjælland så i det hele taget utroligt friske ud i kampens indledende minutter, og denne friskhed skulle også vise sig at bære frugt. Efter 26 minutters spil var gæsterne allerede 2-0 og dermed var der maksimalt pres på det medalje-hungrende Brøndby-mandskab.

Dog skulle der ikke gå mere end 7 minutter før Nunez igen sparkede liv i opgøret med en 2-1 scoring. Og denne scoring skulle for alvor vise sig, at vække Brøndby op til dåd. Hjemmeholdet kom meget eksplosivt ud til anden halvleg og efter 5 minutters pres kom belønningen:

Den Fiorentina-ejede angriber, Kenneth Zohore, kom først på et indlæg og fik dermed sparket Brøndby på 2-2. Et flot comeback, og en scoring, som i den grad fik gæsterne til at hænge lidt med næbet. Desværre for Brøndby og Zohores vedkommende nåede man aldrig længere end til 2-2 og måtte derfor tage til takke med det ene point.

Har Brøndby stadig chancer for at tilspille sig medaljer?

In this article