AaB-profil: Skal hæve mit niveau

Foto: AaB A/S
Foto: AaB A/S

AaB’s Nicolaj Thomsen er glad for at have været med A-landsholdet, også selvom debuten udeblev. Nu vil han arbejde hårdt for at hæve sit niveau.

AaB-profilen Nicolaj Thomsen var med på bænken, da Danmark tidligere på ugen vandt 1-0 over Sverige i en venskabskamp. Selvom han stadig han sin landsholdsdebut til gode, så har det været lærerigt at være udtaget til landsholdet.

– Jeg er optimistisk. Jeg har lært meget af bare at træne med de andre på et meget højt niveau. Nu kender jeg niveauet, og det tager jeg med mig videre. Jeg synes, jeg allerede har niveauet til at være med, men det handler om, at jeg bygger videre og hæver mit niveau endnu mere. Så er det også mig, der løber rundt inde på banen en dag, siger Nicolaj Thomsen til bold.dk

Thomsen er ligeglad med, om han skal spille kant eller midtbane på landsholdet.

– Til træning har jeg mest spillet kant, men for mig er det hip som hap. Jeg er klar, hvor der er brug for mig. Der er stor konkurrence, men jeg er nok også lidt en anden type end mange af de andre, og det kunne der måske godt blive brug for på et tidspunkt, fortæller Thomsen.

Lige for tiden holder AaB-talentet en velfortjent ferie, men er alligevel spændt på den kommende sæson.

– Jeg ser meget frem til at starte op igen. Vi mødes allerede den 16. juni og begynder forberedelserne til Superligaen og de meget spændende kampe i Europa. Jeg har kigget lidt på, hvem vi kan møde, men jeg ved ikke helt, hvem der vil være bedst at trække. Uanset hvad bliver det vist en hård modstander, afslutter Thomsen til bold.dk

21-årige Thomsen har tidligere spillet 21 kampe for diverse U-landshold.

In this article