Bonde: PSV er en kæmpe mulighed

Mathias Bonde ser springet til PSV som en kæmpe mulighed, og en drengedrøm, der går i opfyldelse.

16-årige Mathias Bonde starter efter sommerferien et helt nyt kapitel af sit liv. Efter at have spillet fodbold i Aarhus i hele sit liv, er teenageren nu klar til en stor udfordring. En helt ny hverdag venter, eftersom stortalentet har tegnet fire år med PSV Eindhoven.

– Jeg er glad for at have fået den her mulighed. Jeg har selvfølgelig gjort mig masser af overvejelser. Det bliver jo et farvel til alle mine venner og kammerater og til min familie. Jeg skal falde til i nogle helt nye rammer, og jeg får en helt anderledes hverdag. Men jeg ser det her som en kæmpe mulighed.

– Jeg kommer til at savne AGF og de holdkammerater og trænere, jeg har været tæt på. Jeg har rykket mig utroligt meget i den tid, jeg har været her – især taktisk og mentalt – og jeg sætter pris på det, klubben har gjort for mig. Jeg har haft mange gode trænere – og især Morten Mølkjær (U15-træner i AGF, red.) har haft stor betydning for min udvikling, siger Mathias Bonde til klubbens hjemmeside.

PSV Eindhoven fik øje for Bonde ved en stor landsholdssamling, og har tidligere haft midtbanemanden nede til prøvetræning. U16-landsholdsspilleren vil gå ydmygt til den store udfordring, der venter efter sommerferien.

– Forhåbentlig er det en start på noget stort. Det håber og tror jeg på, at det er. Enhver fodboldspiller vil jo give sin højre arm for at komme til udlandet og spille fodbold, så på den måde er det en drengedrøm. Den slutter bare ikke her. Jeg er glad og stolt, men også ydmyg over for den chance, jeg har fået. Jeg ved godt, at jeg skal arbejde endnu hårdere og bevise, at jeg har fortjent at få den chance, lyder det fra Mathias Bonde.

In this article