Chelsea-dansker: Jeg vil på førsteholdet

 

Danske Andreas Christensen er glad for at spille i Chelsea og har i øjeblikket ingen intentioner om at forlade klubben.

Andreas Christensen har det godt i Chelsea. Sæsonen igennem er det blevet til succesrige oplevelser på henholdsvis U18 og U21-holdet, hvilket er ganske imponerende taget danskerens unge alder i betragtning.

Netop af denne grund, har den talentfulde stopper heller ikke tænkt sig at opgive drømmen om en plads i førsteholdstruppen. En drøm, der er begyndt at virke realistisk, men bestemt også en drøm der vil kræve enormt hårdt arbejde fra den unge arbejdshest.

Og selvom der for godt og vel en måned siden blev snakket om ‘førsteholdet eller ingenting’, begynder danskeren nu at åbne op for muligheden for en udlejning.

– Det optimale vil være at komme op i førsteholdstruppen, men har de en idé om at jeg skal ud på lån gør jeg gerne det hvis det er det der skal til, for at jeg på sigt kan komme op på førsteholdet. Men jeg vil helst blive i Chelsea og arbejde og kæmpe, siger danskeren til bold.dk

Vurderer Chelsea, at Christensen har bedst muligheder for at udvikle sig uden for Chelseas rammer, så foretrækker hovedpersonen selv, at blive i det engelske.

– Jeg vil gerne blive i England for at holde mentaliteten. Det vil være det optimale, men jeg har ikke gjort mig så mange tanker om det.

Hvad ville du råde Christensen til, hvis du var hans rådgiver?

In this article