Christensen: Det føles fantastisk

 

Danske Andreas Christensen var med til at vinde FA Youth Cup for Chelseas u18-hold.

Chelseas u18-hold vandt i år FA Youth Cup med danskeren, Andreas Christensen, på holdet. Sidste år var Chelsea også i finalen, men der tabte de skuffende til Norwich.

– Det var min tredje kamp på en uge, og det kunne mærkes, men jeg var klar for vi ville vinde denne kamp. Hen mod slutningen af kampen spurgte jeg dommeren hvor lang tid der var igen, og han svarede tre minutter. Der troede jeg på, at vi skulle i forlænget, men vi fik målet og det føles fantastisk, fortæller Christensen til Chelseas hjemmeside og forsætter:

– Sidste år var en stor skuffelse, og vi har ventet 12 måneder på det her. Nu fik vi det trofæ vi jagtede. Vores første mål var blot at vinde kampen og komme i forlænget, hvis det var nødvendigt, men det var det heldigvis ikke.

Christensen var også imponeret over atmosfæren på stadion under finalen.

– Atmosfæren på stadion var fantastisk. Der var mere end 13.000 tilskuere, der ydede en fantastisk støtte, udtaler Christensen.

In this article