Danny Amankwaa forlænger kontrakten i FCK

Talentet Danny Amankwaa har fredag eftermiddag forlænget kontrakten med FCK til sommeren 2017. Det fortæller hovedstadsklubben selv.

Danny Amankwaa har nogle gange fået spilletid i Superligaen for løverne fra FC København i denne sæson. Det har givet Amankwaa en kontraktforlængelse med klubben indtil 2017.

20-årige Amankwaa er bestemt en af klubbens største talenter, og han fik sin blot anden placering i Start 11’eren, da man torsdag aften vandt 2-0 over Viborg FF. Og kantspilleren var også tydeligt tilfreds med kontrakforlængelsen. “Jeg har forlænget kontrakten, fordi at det er det rigtige sted for mig at være. De har givet mig meget tillid på det seneste og trænerne stoler utroligt meget på mig.” fortæller han til FCKTV.

Danny Amankwaa har i alt være involveret i 31 kampe og et enkelt mål i FCK-trøjen, og derfor er han da naturligvis også glad for spilletiden. Han fortæller: “Den store mængde spilletid har betydet utroligt meget for mig, og det har gjort at jeg kan gå efter det næste step, som naturligvis er mere spilletid og på sigt en fast startplads.”

Danny Amankwaa fik torsdag aften hele kampen imod Viborg FF og leverede en assist til Nicolai Jørgensen, da han scorede et comebackmål.

In this article