Dansk forsvarskomet ‘utrolig stolt’ over landsholdsudtagelse


Den danske forsvarspiller, Alexander Scholz, har længe nydt stor succes i sin belgiske klub Lokeren. Nu er han for første gang blevet udtaget til u/21-landsholdet og han er glad for at være inde i varmen. 

Alexander Scholz er for første gang nogensinde blevet udtaget til det danske u/21-landshold og det er på trods af at han længe har været fast mand i den belgiske storklub, Lokeren.

Nu er danskeren dog endelig kommet inde i landsholdsvarmen hos landstræner Jess Thorup og det gør den 21-årige forsvarspiller utrolig stolt.

– Jeg er utrolig stolt over igen at være med omkring landsholdet. Jeg ser det som et klap på skulderen for mine præstationer i den forgangne sæson i Belgien og et bevis på at hårdt arbejde lønner sig. Det er et godt skridt på vejen, og jeg vil bruge det positivt fremover, gå ydmygt til opgaven og spille min chance, siger Scholz til DBU.dk. 

Scholz har spillet 36 kampe for Lokeren i denne sæson, hvoraf 34 af dem har været fra start og 32 af dem har været med fuld spilletid.

In this article