DBU: Slut med skandaler

 

DBU indfører nye retningslinjer for landsholdsspillerne efter utallige eskapader de seneste år

2014 har været et skandalefyldt år for nogle landsholdspillere, der gang på gang er i på en mindre heldig forside af landets aviser efter vilde byture. Dansk Boldspil-Union vil nu prøve at sætte en stopper for eskapaderne:

“På baggrund af Bendtner-sagen, og der har også været et par stykker mere, vil vi lave en ’code of conduct’. Og jeg vil gerne slå fast, at de krav til god opførsel, som vi skal have, ikke bliver til discussion. Netop ’code of conduct’ for landsholdsspillerne skal på plads hurtigt, for det er den, der er mest synlig. Vi vil beskrive, hvordan man skal opføre sig, herunder også i forhold til alkohol. De skal opføre sig ordentligt, og så skal de tænke på, at de er rollemodeller,” fortæller den nye DBU-formand Jesper Møller til Ekstra Bladet.

’Code of conduct’ er ifølge planen færdigarbejdet inden det danske landshold tager hul på kvalifikationskampene til EM 2016 i efteråret.

In this article