Frederik S. om klubjagt: Har ikke råd til at være kræsen

 

Frederik Sørensen mener ikke, at han kan stille høje krav til en ny klub, og er både åben over for Italien og et skifte til et andet land.

Frederik Sørensen nærmer sig et klubskifte denne sommer. Forsvarsspilleren er nemlig delejet af Bologna og Juventus, og eftersom førstnævnte er rykket ud af Serie A, og sidstnævnte ikke vil kunne tilbyde meget spilletid, kan danskeren meget vel repræsentere et nyt hold, når transfervinduet lukker.

22-årige Sørensen mener dog ikke, at han kan have alt for høje krav til en kommende arbejdsgiver. Det er nemlig ikke blevet til lige så mange startpladser som forventet i den netop afsluttede sæson på grund af skader.

– Jeg prioriterer egentligt bare, at det skal være en fornuftig klub i en god liga. På grund af blandt andet skader er jeg kun startet inde 13 gange i sæsonen, så jeg er godt klar over, jeg måske ikke får alverden at vælge mellem. Jeg har nok ikke råd til at være kræsen efter en mindre optimal sæson, siger Frederik Sørensen til bold.dk. 

Sørensen er åben over for at blive i Italien, men et ophold i et andet land er også en mulighed.

– Italien er et specielt land at spille i. Uden for banen er der kun fordele ved at være i Italien, synes jeg. Men det kan også være ret hårdt i forhold til fansene og de forventninger, der er til spillerne. Det kunne sagtens blive en fortsættelse i Italien, men et nyt eventyr lyder også spændende. 

Sørensen, der har spillet 10 U21-landskampe for Danmark, kom til Italien i 2010 fra Lyngby BK. Først blev det til et par sæsoner i Juventus, og i 2012 kom Sørensen så til Bologna.

 

In this article