Højbjerg dedikerer landsholdsudtagelse til afdød far

 

Pierre-Emile Højbjerg tabte for uger siden sin far i en hård og lang kamp mod kræft. I dag er Bayern München-spilleren blevet udtaget til det danske landshold og udtagelsen dedikerer han til sin far. 

To mulige debutanter bød den nyligt udtagede landsholdstrup på, heriblandt den kun 18-årige Bayern München-spiller, Pierre-Emile Højbjerg. Udtagelsen kommer ovenpå en række flotte præstationer og indhop for Bundesliga-mestrene.

Det tidligere Brøndby-talent er også begejstret ovenpå udtagelsen.

– Det er rigtig stort at være udtaget til A-landsholdet. Det er et nyt og spændende skridt i karrieren og en anerkendelse af, det jeg har gang i, og det, jeg leverer, er godt. Men det betyder også, at det er nu, det starter for alvor på landsholdsplan, siger Højbjerg til DBU’s egen hjemmeside. 

Det har været en par store dage for midtbanespilleren som i weekenden også kunne løfte Bundesliga-trofæet, men landsholdsudtagelsen er noget helt specielt og han dedikerer den til sin afdøde far.

– Det var et af min fars store ønsker at se mig på A-landsholdet, så udtagelsen er selvfølgelig dedikeret til ham.

Højbjerg har spillet i syv Bundesliga-kampe i denne sæson.

In this article