Højbjerg skal ikke udlejes – “tak for tilliden”

Pierre-Emile Højbjerg bliver ikke lejet ud fra Bayern München næste sæson – danskeren er glad for tilliden

På et stjernespækket mandskab som Bayern Münchens kan det være svært for en 18-årig knægt at presse sig på og som man f.eks. har set med Patrick Olsen i Inter, bliver en lejeaftale sat i værks for at give spilleren kampe i benene. I Pierre-Emile Højbjergs tilfælde er det dog anderledes, da Bayern München ikke vil leje danskeren ud. Hovedpersonen selv ser det som en tillidserklæring:

“Jeg vidste det godt. Det er et enormt skulderklap. Men det forpligter, når Bayern en så stor tro på mig. Det er en tillidserklæring, som betyder, at jeg skal fortsætte de ting, jeg har gang i, “ fortæller den unge dansker til Ekstra Bladet.

Bayern-chefen Karl-Heinz Rummenigge sagde forleden dette om Højbjerg:

“Pierre er meget talentfuld og træneren er glad for ham. Dybest set er jeg tilhænger af lejeaftaler for unge spillere, der ikke umiddelbart kan tage skridtet helt op i Bayern München, men Pierre har et vidunderligt talent. Han er trods sine 18 år allerede meget moden, og han er gået ind på holdet. Han er Bayern-spiller og han bliver her,” lød det fra klublegenden til Bayerns hjemmeside.

Pierre-Emile Høbjerg fik i alt syv optrædener i Bundesligaen for Bayern München i den netop overståede sæson.

In this article