Højbjerg var med i Bayerns pokaltriumf


Pierre-Emile Højbjerg fik chancen fra start, da Bayern München i går aftes sikrede sig ‘The Double’ ved at vinde den tyske DFB Pokal

Det var noget af en opgave danske Pierre-Emile Højbjerg fik i går, eftersom han sammen med resten af Bayern München-holdet skulle vinde over Dortmund i den tyske pokalfinale. Det lykkedes dog for Bayern efter en lang og hård kamp med forlænget spilletid, og man kunne derfor fejre ‘The Double’.

Første halvleg var dog ikke nogen vild affære, og kampen tog først for alvor fart i anden halvleg, hvor der kom gang i den. En kontroversiel situation udspillede sig dog midt i anden halvleg, et frispark blev sendt ind over, og efter lidt tid kunne Mats Hummels heade bolden lige ind over stregen. Det var kampens dommer, Florian Meyer, dog ikke enig i, og derfor forblev stillingen 0-0.

De to mandskaber skulle ud i forlænget spilletid, og her var det Bayern München og Pierre-Emile Højbjerg, der trak det længste strå. Først sendte Arjen Robben bolden ind i kassen efter en fejl af Roman Weidenfeller, og til allersidst kunne Thomas Müller på en friløber tage trækket udenom den stakkels Dortmund-målmand og gøre det til 2-0.

Det blev også kampens resultat i en kamp, hvor Pierre-Emile Højbjerg først blev skiftet ud efter halvanden times spil og havde en central rolle i Bayern Münchens pokaltriumf.

In this article