Højbjerg: Vil allerhelst blive hvor jeg er

 

Pierre-Emile Højbjerg kan godt lide at være i Bayern München, og er stolt over, at klubben ikke vil leje ham ud næsten sæson.

I fredags udmeldte Bayern Münchens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, at klubben ikke har tænkt sig, at udleje den unge dansker, Pierre-Emile Højbjerg.

– Det er en stor tillidserklæring og meget positivt, siger Højbjerg ifølge TV2 Sporten og tilføjer:

– Jeg vil allerhelst blive, hvor jeg er. Om det så skulle være hele min karriere, siger Højbjerg, som i disse dage er samlet med resten af A-landsholdstruppen i Helsingør frem mod onsdagens venskabskamp mod Sverige.

Ved landsholdtræningen i sidste uge, ville Højbjerg ikke afsløre noget om sin fremtid. Men ved mandagens pressesamling på Hotel Marienlyst i Helsingør har Højbjerg et stort smil på læben.

– Jeg var godt klar over, at jeg ikke skulle lejes ud. Men man ved jo aldrig, når der ikke er meldt noget officielt ud, så er det jo vigtigt at holde lidt på det, siger han.

Bayern har tidligere haft stor succes ved at udleje deres talenter i jagten på, at give dem en større chance for at få spilletid. Men for Højbjerg er der en anden vej til succes.

– Jeg skal bare klø på og blive bedre. Og når de siger, at jeg skal blive, så er det jo ikke for at samle kegler og fylde de andres vanddunke, lyder det fra den unge midtbanespiller ifølge TV2 Sporten.

Det forventes samtidig, at Højbjerg vil komme på banen for Danmark på onsdag når landsholdet møder Sverige i Parken.

In this article