Lasse Vigen: Nu skal jeg spille førsteholdsfodbold

 

Fulham-danskeren Lasse Vigen Christensen håber, at nedrykningen fra Premier League kan bane vejen for stortalentets gennembrud. 

Fulhams nedrykning fra den bedste engelske række Premier League til The Championship, skal betyde mere spilletid for danske Lasse Vigen Christensen.

Det fortæller 19-årige Vigen, der i sidste sæson fik to indhop i FA Cuppen, og fastslår samtidig, at manglende kampe på højeste niveau kan få ham til at overveje andre klubber.

– Jeg skal spille førsteholdsfodbold nu. Jeg bruger al min fokus på at komme stærkt tilbage i opstarten og vise, at jeg skal spille i Fulham, siger Lasse Vigen til bold.dk.

– Går det ikke som jeg håber er jeg nødt til at kigge andre steder, men som udgangspunkt er det ikke vigtigt at fokusere på det, for forhåbentlig får jeg en god sæson med masser af kampe. 

Udover Fulhams degradering til den næstbedste række, taler klubbens krav om flere unge spillere på førsteholdet også for, at Vigen kan gå en god sæson i møde.

– Der skal nok ske en del ændringer, for der er også en del spillere, der har udløb. Klubben har meldt ud, at de gerne vil se flere unge spillere på førsteholdet, også fordi vi har to gode hold i U21- og U18-rækken, siger det danske talent. 

– Der skal nok være nogle af os der kommer op og får chancen og så må vi vise, at vi er gode nok. Men omvendt kan det også være at klubben vælger at sige, at man vil direkte op i Premier League, og derfor henter dygtige spillere ind.

Vigen, der har kontrakt med den engelske klub frem til sommeren 2017, har spillet hele 59 ungdomslandskampe for Danmark. Det er blandt andet blevet til 24 U17-landskampe og 13 U19-landskampe.

 

In this article