Rud: Zohores pris skal gevaldigt ned

Brøndby vil meget gerne skrive under med Kenneth Zohore på permanemt kontrakt men det kræver at de gul-blusede får rabat.

Brøndby har lejet den tidligere FCK-angriber Kenneth Zohore i Fiorentina sæsonen ud og sikret sig en købsoption, men den pris som Fiorentina kræver for en købsaftale med den 19-årige angriber er lige nu alt for høj.

– Kenneths lejeaftale udløber den 30/6, så han kommer her og starter op med de andre efter ferien. Vi fører løbende samtaler med Fiorentina for at få prisen ned, og det er primært Kenneths agent, der gør det.

– Hvis prisen ikke kommer gevaldigt ned, så stopper han hos os 30/6, siger Brøndby sportschef Per Rud til bold.dk.

Brøndby-chefen ser gerne situationen afklaret hurtigst muligt.

– Vi har selvfølgelig behov for en afklaring og gerne hurtigst muligt. Men transfervinduet lukker først sidst i august, og han er Fiorentinas spiller, så jeg kan ikke gøre så meget mere. Den ligger ikke på mit bord, siger Rud, der ikke vil afvise endnu en lejeaftale:

– Der er mange muligheder i spil. Et køb, en fortsat lejeaftale eller at han ikke fortsætter hos os.

Den høje angriber spillede 25 kampe og fem mål i forgangne sæson. 14 gange blev han skiftet ind fra bænken.

In this article