Serie-A dansker rykker ned

Frederik Sørensen var i startopstillingen, da han og resten af Bologna mandskabet i dag tabte med 2-1 til Catania. Nederlaget betyder, at danskerens klub må en tur ned i den næstbedste række.

Frederik Sørensen, Bologna FC
Frederik Sørensen, Bologna FC

Det var en vaskeægte bundgyser der udspillede sig, da Bologna med Frederik Sørensen på holdkortet, skulle forsøge at holde liv i håbet om endnu en sæson i den bedste italienske fodboldrække. Desværre for danskeren og Bologna bragte dagens modstander fra Catania sig foran med 1-0, efter et fremragende frisparksmål. Kampen ændrede dog karakter kort efter, da en Catania-spiller fik rødt kort og blev sendt tidligt i bad, og nu var der måske alligevel håb for Sørensen og drømmen om overlevelse.

Hjemmeholdet fra Bologna fik i slutminutterne af kampen udlignet, og nu virkede det til, at kampens døende minutter skulle gå med at jagte sejren. Det blev desværre for den tidligere Lyngby-spiller og Bologna til en stor nedtur. Her scorede Catania endnu en gang, og så synes alt håbet ude. Kampen endte da også 1-2 til Catania, og dermed må den danske forsvarsspiller og Bologna en tur ned i Serie-B.

Frederik Sørensen har i denne sæson optrådt 14 gange for sit hold, som han har tørnet ud for siden januar 2012. Om den danske midtstopper på trods af nedrykningen stadig vil være at finde i Bologna efter sommerferien skal være uvist, men faktum er, at den 22-årige har kontrakt med Bologna i endnu to år.

I Bologna spiller også den tidligere FCK-spiller Mikael Antonsson.

In this article