Sloth: Selvfølgelig vil man helst undgå at spille 1. division

Efter søndagens kamp mod Sønderjyske, stod det klart at AGF var færdige i Superligaen. Nedrykningen til 1. division kan dog ende med at koste deres midtbane-talent https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth.

AGF er rykket ned i 1. division, og spørgsmålet er nu, hvor mange fra den nuværende trup, der forsvinder. Engelske Adam Eckersley har tidligere meldt ud at han stopper i AGF og vil vende hjemad. Anders Kure stopper også i klubben når hans kontrakt udløber.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth er da heller ikke meget for at skulle en tur i ned i den næstbedsterække, men midtbanespilleren har ikke nødvendigvis tænkt sig at forlade skuden, bare fordi den er begyndt at tage vand ind.

– Det ved jeg ikke. Selvfølgelig vil man helst undgå at spille 1. division, sådan tror jeg, at alle har det. Men alle kan jo ikke bare sige, at de ikke gider og så smutte. Men nu må vi se. Jeg har kontrakt her et år endnu, så nu må vi se hvad der sker, siger Sloth til stiften.dk.

Også spillere som Martin Jørgensen, Hjalte Nørregaard, Petri Pasenen og Adam Eckersley har udløb denne sommer.

In this article