Ungt Esbjerg-stortalent drømmehuggede i vigtig sejr

Esbjerg vandt onsdag aften 2-1 over lokalrivalerne fra SønderjyskE. En kamp der i den grad vil blive husket for et stjernemål fra https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Nielsen.

Der var en utroligt vigtig kamp på Blue Water Arena da Esbjerg onsdag aften tog imod lokalrivalerne fra SønderjyskE. Stemningen var god, men det var bestemt ikke en kamp med en masse 100%-chancer.

Første massive chance i kampen kom til Jesper Rasmussen, der i Jeppe Andersens karantænefravær var gledet ind på venstrekanten. Det var dog en god redning fra Skender der holdte bolden ude. Efter 25 minutter kom det første mål. Et stort forsvarskiks af Michael Jacobsen endte med at sendte Rubin Okotie en mod en med Martin Dúbravka. Her er østrigeren usvigeligt sikker, og dermed har Okotie scoret sit ottende Superligamål i blot seks kamp. Høj klasse af angriberen, der ligner et massivt scoop fra Lars Søndergaards side.

Kort før pausen ville Martin Pusic dog lege med. Adama Guira laver et dumt frispark på kanten af feltet, og Pusic ligger bolden ind direkte på frisparket. Fremragende sparket, og uden tvivl fortjent at EfB kunne komme på uafgjort.

I anden halveg kom https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Nielsen ind efter en times spil i stedet for Hans Henrik Andreasen, og det viste sig at være et umanerligt godt skifte. Efter 82 minutter bokser Skender bolden ud af feltet, og fra 25 meters afstand helflugter den unge u/19-landsholdsspiller. Et strålende mål af https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Nielsen, der gjorde de sønderjyske tilrejsende fuldkommen tavse.

Kampen ender dermed 2-1 til hjemmeholdet. Det gør at begge hold forbliver på de positioner, som de også var på inden runden.

In this article