Yussuf P. dobbelt målscorer i Leipzigs oprykningsfest

Yussuf Poulsen nettede to gange, da Red Bull Leipzig rykkede op til 2. Bundesligaen. 

Yussuf Poulsen og Red Bull Leipzig havde allerede sikret sig oprykning, inden sidste runde i 3. Bundesligaen. Dog kunne Leipzig tage førstepladsen fra FC Heidenheim. Det krævede dog, at FC Heidenheim skulle tabe point.

Leipzig vandt 3-1 ude over Stuttgart Kickers, og det unge danske stortalent Yussuf Poulsen scorede to kasser, hvilket betyder, at danskeren når op på 10 mål i sin første sæson hos Leipzig. Så havde Leipzig sørgede for, at deres del af regnestykket gik op.

Dog betød det ingenting, da FC Heidenheim hjemme vandt 2-0 over Unterhaching. Dermed sikrede de sig førstepladsen i 3. Bundesligaen.

Red Bull Leipzig satte alligevel en flot rekord med deres andenplads. Det er nemlig første gang i historien, at en oprykker til 3. Bundesligaen rykker direkte op i 2. Bundesligaen i deres første sæson.

 

In this article