Yussuf Poulsen: Jeg er godt tilfreds

 

Yussuf Poulsen er godt tilfreds med hans første sæson i den tyske klub Leipzig. Han mener samtidig noget konkurrence i angrebet ville være godt.

Danske Yussuf Poulsen er personligt tilfreds med hans første sæson i Tyskland. Han er sammen med sin klub, Leipzig, rykket op i 2. Bundesligaen.

– Mit mål inden sæsonen var 11 mål. Jeg scorede 10, så jeg ikke helt tilfreds, griner Poulsen ifølge bold.dk og tilføjer:

– Jo, jeg lavede 10 og 9 assists, og det er jeg er egentligt meget godt tilfreds med i min første sæson i Tyskland.

Han ser nu frem til nye udfordringer i en bedre liga, og til at få ny konkurrence i angrebet.

– Klubben har ikke meldt noget ud om målsætningen for næste sæson endnu, men selvfølgelig vil vi gerne spille med i toppen, hvis vi kan. De har meldt ud, at der nok kommer nye spillere, og det er jeg fint tilfreds med, udtaler Poulsen ifølge bold.dk og fortsætter:

– Jeg får nok også en ny konkurrent, og det bliver faktisk meget rart. Min angrebsmakker og jeg har spillet 33 ud af 38 kampe sammen, så der har ikke været den store kamp om det indtil videre. Det kan kun blive godt med en konkurrent mere.

Poulsens angrebsmakker, Daniel Frahn, scorede 19 mål i 34 kampe.

In this article