Zohore-agent: Brøndby og Fiorentina er klar med kontrakt

Kenneth Zohore

I Fiorentina står man netop nu klar med en kontakt til Kenneth Zohore – kommer Brøndby med et godt bud, bliver det dog dem der render med danskerens underskrift. 

Selvom det ikke er blevet til oceaner af spilletid til Brøndby-angriberen Kenneth Zohore i denne sæson, så er man på Vestegnen mere end klar til at forsøge at få en underskrift i hus fra danskeren. Dog har der indtil videre været et enkelt problem, som har stået i vejen for en aftale – Fiorentina kræver et tocifret millionbeløb for et salg af deres talentfulde forward.

Ifølge Zohores agent, Powell, forventes det dog ikke længere, at den italienske klub vil kræve samme høje beløb som det ser ud lige nu.

– Jeg tror ikke på, at Fiorentina vil kræve så meget for Kenneth Zohore. Det er selvfølgelig svært for dem at lade en ung spiller med hans potentiale smutte meget billigt. Men i forhold til prisen har vi ikke haft nogen dybdegående møder, siger han til BT.

Powell understregede ydermere,  at man i Fiorentina er klar til at tilbyde den fysisk stærke angriber en kontrakt. Bliver den kontrakt aktuel vil Zohore dog formentlig ikke tage direkte tilbage til den italienske klub. Powell fortæller nemlig, at niveauet i klubben fortsat er for højt og derfor vil man, i tilfælde af en forlængelse i Fiorentina, formentlig forsøge at udleje danskeren til en helt tredje klub.

Hvad tror du Zohore finder på? Bliver han på Vestegnen, rejser han tilbage til Italien eller skal han udlejes til en ny klub? Hvem render med hans underskrift?

In this article