Avis: Stjernesalg kan sende Sørensen til Lazio

Et salg af Lazio-stjernen Antonio Candreva til Juventus kan sende Frederik Sørensen til den italienske hovedstad.

Alle italienske medier er enige om, at Juventus er klar til at købe Bolognas 50%’s ejerskab af danske Frederik Sørensen. Men ikke fordi de forsvarende mestre har tænkt sig at beholde ham, nej, de vil blot sende ham videre.

Rubin Kazan, Werder Bremen og Palermo har mange steder været nævnt som mulige destinationer for stopperen, der dog har udtalt, at Rusland ikke er drømmedestinationen.

Nu melder Tuttosport dog også hovedstadsklubben Lazio på banen. Trænersædet i Lazio er blevet besat med Sørensens tidligere chef i Bologna, Stefano Pioli, der eftersigende skulle ønske at hente danskeren til Rom. Mediet skriver, at Sørensen kan komme til at indgå i en byttehandel, der sender Lazio-stjernen Antonio Candreva til Juventus, mens Frederik Sørensen tager den modsatte tur.

Frederik Sørensen var ofte benyttet af Stefano Pioli i Bologna-tiden.

In this article