Brøndby rykker talenter op i A-truppen

Brøndby skriver på deres hjemmeside, at Andreas Hansen, Daniel Holm og Svenn Crone alle er blevet rykket op i Brøndbys Superliga-trup frem mod næste sæson. Træner Thomas Frank mener, at de har vist nok potentiale, til at spille i Superligaen.

Brøndby opruster frem mod næste sæson. Dog er der ikke tale om indkøb, men derimod tilføjelse fra egne rækker. Brøndby har valgt at forfremme den talentfulde trio Andreas Hansen, Daniel Holm og Svenn Crone til A-truppen.

Træner Thomas Frank har høje forventninger til den unge trio, som alle er blevet rykket op fra Brøndbys U19-trup.

– For alle tre talenters vedkommende har de vist os noget potentiale, som vi gerne vil arbejde videre med i Superliga-regi. Nu får vi lejligheden til at se dem an på tætteste hold, og spillerne selv vil blive matchet på et langt højere træningsniveau end hidtil, hvilket uden tvivl vil sætte skub i deres udvikling. Der er et rigtig stort spring fra ungdoms- til seniorspiller, så der venter de tre unge en masse hårdt arbejde. Det er jeg dog sikker på, at de er klar til at lægge for dagen, og så skal vi nok hjælpe dem på vej, så godt vi kan, fortæller Frank til Brøndbys hjemmeside.

Andreas Hansen er målmand, Daniel Holm er offensivspiller mens Svenn Crone er højreback.

In this article