Tilmeld dig DM i Straffe og vind et års forbrug af FAXE KONDI

10269076_310668905766084_4629306710311320363_o
Er I Danmarks bedste Straffesparksskytter? Tilmeld dig DM i Straffe og vind æren samt fede præmier!

Vi skal finde det bedste straffesparkshold i Danmark – og der er naturligvis og ud over æren, fede præmier til det vindende hold – bl.a. et hel års forbrug af FAXE KONDI til alle mand på holdet. “The Winner takes it all”, og som vinder af DM i straffe møder I ligeså et udvalgt All Star hold fra Eurosport bl.a. med den gamle Dortmund Bomber Mark Strudal på holdet.

Konkurrencen afvikles samtidig med og under FodboldMessen 2014 i Forum CPH. søndag den 15. juni 2014 fra kl. 11.15 og frem til vinderen er fundet. Du skal være min. 16 år.

Pris for deltagelse til DM i straffe koster kr. 150,- pr. hold og tilmelding foregår via dmistraffe@fodboldmessen.com   Her  melder I jeres holdnavn ind samt oplyser navne og fødselsdato på spillerne. Tilmelding til DM i straffe, giver samtidig adgang til FodboldMessen 2014. Efter registrering modtager I bekræftelsesmail på jeres tilmelding som er bindende.

Betaling sker samtidig med registrering af jeres ankomst til FodboldMessen og DM i straffe, i receptionen som findes til  venstre i forhallen. Her skal i blot melde jeres ankomst ved jeres holdnavn.

Der findes ingen form for omklædning – Husk det er en Fodbold Event og derfor er træningstøj da velkomment.

DM i Straffe præsenteres i samarbejde med Faxe Kondi og D’ BOLD

Regler DM i Straffe:
  • Hvert hold består af 3 skytter – hvoraf den ene skytte også agerer målmand
  • Alle hold inddelses i puljer af 4 hold –  min. 3 kampe til hver hold
  • De 2 bedste hold fra hver pulje går videre til Finale runderne
  • Hver skytte skyder 1 spark hver – 3 skytter fra hvert hold
  • Findes ikke en vinder her, spilles der videre i en “omkamp” til det ene hold misser et skud – Begge hold skal dog afvikle lige mange skud før vinderen findes.
  • Der gives 3 point for reel sejr i ordinær kamp ( 3 spark fra hvert hold)
  • 1 point ved uafgjort til begge hold efter ordinær kamp – derefter tilfalder der 1 ekstra point til vinderne efter afvikling af “omkamp”. 
  • Ekstra spark må gerne sparkes af samme skytte 
  • Ved pointlighed findes vinderen ved færrest afviklede spark
In this article