EfB tæt på u/19-guldfest

Esbjerg fB’s ældste ungdomshold tog hjemme på Esbjerg Atletikstadion imod FC Nordsjællands ditto i en direkte guldduel. Kampen sluttede 1-1.

Der var lagt op til direkte guldduel mellem u/19-ligaens nummer et og to tidligt lørdag eftermiddag. Esbjerg fB førte rækken med to point ned til FC Nordsjælland i næstsidste spillerunde, og i dag havde de fordelen af hjemmebane på Esbjerg Atletikstadion.

Og det var ikke kun en stillingskrig. Det var bestemt også en krig på banen. Spillet flød frem og tilbage, og der var masser af chancer i begge ender af banen. Og det var udeholdet der kom foran. Souheib Dheflaoui sendte udeholdet foran kort før pause, og pludseligt var guldet i sjællændernes hænder, da de havde bedre målscore.

Og det var en flok nervøs esbjerggensere på banen, men det forløsende mål kom efter 70 minutters spil. Esbjerg fB’s topscorer Søren Andreasen kunne nemlig sende bolden i rusen til stor jubel for de godt 500 mand der var mødt op i dag. Det blev samtidigt det sidste mål i kampen og vestjyderne er dermed stadig tre point foran sjællænderne.

I den sidste spillerunde, som spilles på næste lørdag, skal Esbjerg fB en tur til Lyngby mens at FC Nordsjælland hjemme tager imod SønderjyskE.

In this article