Esbjerg fB rykker tre spillere i førsteholdstruppen

Esbjerg fB sender Mikkel Maigaard, Jeppe Brinch og Jonas Gejel Hansen i førsteholdstruppen. Først- og sidstnævnte er begge at finde på u/19-landsholdet.

Det har været den dårligst opbevarede hemmelighed på det vestjyske at man ville føre unge talenter op fra ungdomsrækkerne og til A-holdstruppen. Mikkel Maigaard har blandt andet været sikker på kontrakten i over et år, da han skrev under sidst sommer.

I år er de tre spillere, der alle er af årgang 1995, blevet færdige med deres studier, og det giver dem så en ny tilværelse som professionelle i Esbjerg fB’s Superliga-trup.

Og man styrker også Superliga-truppen på alle positioner. Mikkel Maigaard, der har været aldeles giftig i denne sæson af u/19-ligaen sammen med angrebskollega Søren Andreasen, er angriber. Jonas Gejel Hansen er central midtbanespiller og Jeppe Brinch er forsvarsspiller.

Især Mikkel Maigaard har dog allerede været godt bekendt med førsteholdstruppen i Esbjerg. Den Varde-fødte angriber fik nemlig tyve minutter på banen på udebane imod Red Bull Salzburg i Europa League.

In this article