Esbjerg forlænger med talentfuld trio

Esbjergs Jakob Andreasen har forlænget sin kontrakt med et enkelt år, hvor han vil få en vigtigere rolle i Superliga-truppen næste sæson. Ligeledes har ungdomsspillerne Marco Lund og Mark Brink Christensen forlænget.

Jakob Andreasen var i sidste sæson en del af Esbjergs førsteholdstrup, hvor han både nåede at få Superliga-debut, og fik også lov til at spille med mod Red Bull Salzburg i Europa League. Den kun 20-årige midtbanemand har imponeret i en sådan grad, at vestjyderne har valgt at forlænge kontrakten.

– Jakob har flyttet sig meget ved at være i det gode træningsmiljø med Superligaholdet, men har fået forholdsvis beskeden spilletid i den hårde konkurrence om pladserne. Vi tror på, at der er fortsatte udviklingsmuligheder i ham, og med den ydmyge tilgang og viljen til at løse opgaverne skal han nok forløse dem, siger Niels Erik Søndergård til klubbens egen hjemmeside.

Klubben har også valgt at forlænge med de talentfulde spillere Marco Lund og Mark Brink Christensen. 18-årige Marco Lund har fået et ekstra år til at bevise over for klubben, at han er god nok til førsteholdet. Han har i denne sæson tilspillet sig en plads på det danske U18-landshold.

16-årige Mark Brink Christensen, som er anfører for det danske U16-landshold, har fået forlænget kontrakten med tre år.

 

 

In this article