FCN rykker ung midtstopper op i Superliga-truppen

Nicklas Mouritsen (th.) og FCN-forman Allan K. Pedersen (tv.). Foto: fcn.dk
Nicklas Mouritsen (th.) og FCN-forman Allan K. Pedersen (tv.). Foto: fcn.dk

Skrevet af: Dansk Fodbold Nyt

FC Nordsjælland rykker ung midtstopper i Superliga-truppen efter sommerpausen.

– Nicklas har vist os, at han er klar til at tage det næste og meget vigtige skridt. Han er en spiller, som altid arbejder 100% for at nå sine mål, og hans udvikling her hos os har været stabil og meget lovende, siger formand Allan K. Pedersen til klubbens hjemmeside.

– Det glæder os altid at se en spiller fra egen ungdomsafdeling blive moden til udfordringerne i Superligaen. Han er et produkt af det målrettede trænerarbejde, der laves i hele U-sektoren, og som er en vigtig del af klubbens DNA. Vi ser frem til at følge Nicklas Mouritsens videre udvikling i det kommende år.

Selv er Nicklas utrolig glad, og kalder det en drengedrøm der nu er gået i opfyldelse.

– For mig er det en drengedrøm, der går i opfyldelse med denne kontrakt som fuldtidsspiller hos FCN i Superligaen. Det er en kæmpe belønning og viser, at man kommer langt med hårdt arbejde. Nu skal den bare have fuld gas i den kommende sæson.

– Det var et klap på skulderen og gav ekstra selvtillid, da jeg fik valg til de to Superligakampe. Selv om jeg kun sad på bænken, viste det, at trænerstaben turde bruge mig, hvis det blev nødvendigt. Og at jeg har det niveau, der skal til for at være med i Superligaen. Det glæder jeg mig til at vise i næste sæson, og jeg ved godt, at der stadig skal arbejdes hårdt for at få spilletid, siger Nicklas Mouritz Mouritsen til fcn.dk

In this article