Frank: Zohore har udviklet sig


Kenneth Zohore har i denne sæson været udlejet til Brøndby fra Fiorentina, og Thomas Frank har været glad for at have haft den 20-årige angriber i truppen

Det er endnu uvist, hvorvidt Kenneth Zohore er at finde i Brøndby i næste sæson, fordi der er mange detaljer, som skal falde på plads mellem de tre parter. Til trods for dette, så har Thomas Frank været glad for Kenneth Zohore, som, han også mener, har udviklet sig meget i løbet af denne sæson.

– Kenneth har haft en absolut acceptabel sæson hos os. Han scorede fem kasser på forholdsvis få minutter, og han har stået for nogle assists. Han har haft kvalitet til at gå ind og erstattet Simon Makienok, når vi har haft brug for det, siger Frank til bold.dk.

– Kenneth har forbedret sig. Han har nogle fysiske fortrin fra naturens side, men han har også forstået vigtigheden af at træne godt. Der mangler et nyk endnu, men han træner bedre og bedre.

Kenneth Zohore har tidligere spillet for Brøndbys ærkerivaler, FC København, hvor han blandt andet blev en af de yngste spillere i Champions League.

In this article