Hvilsom tigger: Lad mig blive

Mads Hvilsom har længe været udlejet til Hobro IK fra FC Midtjylland. Og han vil helst ikke tilbage til superligaens bronzevindere.

Hobro IKs 21-årige lejesvend, Mads Hvilsom, har været en stor del af Hobros succes i denne sæson, hvor de lige har sikret sig oprykning til Superligaen.

Hvilsom er udlejet fra FC Midtjylland. Og han tigger og beder til FCM om at blive i Hobro den næste sæson. Også selvom de to parter bliver konkurrenter.

– Jeg tigger og bér til, at jeg får lov til at blive. Jeg håber virkelig, Claus Steinlein giver mig lov, siger Hvilsom til bold.dk

– Jeg håber virkelig, jeg får lov til at blive. Jeg ville blive så ked af det, hvis ikke jeg fik lov til det. Det ville være lidt det samme som at vinde en pokal, og så ikke få lov til at gå op og modtage den, siger Hvilsom.

Og FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, vil dog heller ikke udelukke det.

– Kommer Mads tilbage til FC Midtjylland, står han jo ikke først i rækken til at spille. Og det har han brug for. Derfor har jeg også sagt til ham, at vi er positivt indstillede på at leje ham ud igen, siger Steinlein til tv2.dk og fortsætter:

– Hvis vi så taber til Hobro med Mads på holdet, viser det jo så bare, at det var de forkerte, vi lejede ud, griner FCM-bossen.

In this article