Lyngby henter backtalent i FCK

Foto: Lyngby BoldklubNordicBet Liga-klubben Lyngby Boldklub har hentet 19-årige https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Højer Nielsen i FC København.

Lyngby siger farvel til den rutinerede venstrebackDennis Cagara, der spillede 15 kampe i efteråret. Som erstatning har De Kongeblå hentede 19-årige https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Højer Nielsen i FC København og udstyret ham med en toårig kontrakt.

– Jeg er glad for at vi kan tilknytte os et så stort talent som https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Højer. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg er en offensiv back med en rigtig god venstre fod – både i opspil og ved indlæg. Derudover har han en god forsvarsuddannelse fra FCK. Han har allerede fået en del erfaring fra ligaen, men stræber hele tiden efter nye mål, og på den måde udvikle sig – præcis den profil vi vil have på vores A-Spillere, siger cheftræner i Lyngby, Jack Majgaard Jensen, til klubbens hjemmeside.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Højer Nielsen var i sidste sæson udlejet til Brønshøj BK. Nu glæder han sig til at være en del af et spændende projekt i Lyngby.

– Der er gang i et spændende projekt i Lyngby Boldklub og det glæder jeg mig til at være en del af. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ser skiftet som et rigtig godt skridt. Blandt andet fordi, at klubben har nogle traditioner omkring eksempelvis spillestilen, der gør at jeg ser det er et rigtig godt match. Jeg er meget glad for, at det hele er faldet på plads, fortæller https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Højer Nielsen.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Højer Nielsen er noteret for 15 U-landskampe for Danmark.

In this article