Optimistisk chefredaktør evaluerer Fodboldmessen 2014

Fire dage i Forum, gav D’ BOLD blod på tanden, en masse nye kontakter og ikke mindst erfaring. Chefredaktør, Nicolai Sabro Hansen, giver her sin mening om Fodboldmessen 2014. 

Det har været en fremragende weekend! Selvom vi var blevet fortalt, at det forventede besøgstal ville nærme sig 10.000 gæster, og der kun kom en femtedel, så ser jeg meget positivt på weekenden. Selvfølgelig er det da skuffende, at der ikke kom flere, det havde vi da set frem til, men vi fik så meget andet ud af det.

Vores stand var lige bag Tonsser, ved siden af Wunderelf, overfor Fodboldexperten, skråt overfor Bolow & Schumann, og med en stand i mellem over til Eurosport og ikke mindst CLASICO. Alle disse har vi fået et rigtig godt forhold til, og snakket meget med. Det er kontakter der er guld værd – og det håber vi fremover, at kunne drage fordel af.

Derudover kan også Brian ‘Brizze’ Mengel og Think to Score også nævnes af nye gode kontakter.

Personligt fik jeg også sat ansigt på rigtig mange kontakter, som jeg har snakket timevis i telefon med, samt alle mine D’ BOLD-skribenter. Det var i den grad vigtigt, og når nu der ikke var så mange mennesker, fik vi lært hinanden godt at kende.

Stor kredit skal der lyde til vores fire jyske drenge, Buster Emil Kirchner, Mathias Hansen, Magnus Monrad-Alexandersen og ikke mindst Rasmus Andersen, som tog en fire timers togtur frem og tilbage, blot for at stå nogen timer på messen. Det var ren og skær fornøjelse!

Selv pendlede jeg frem og tilbage mellem Vordingborg og Forum i de fire dage, og levede på, i gennemsnit 5-6 timers søvn, men jeg holdte mig vågen, og jeg synes i den grad, at vi formåede at udstille os selv, og sælge os selv på den flotteste måde. Specielt taget i betragtning at det var vores første gang på messe – eller ude som D’ BOLD i flok generelt. Det meget hårde arbejde der var blevet lagt i standen, var altså det værd.

Det gav os en masse erfaring, som bliver vigtigt i den kommende tid, hvor vi virkelig skal have solgt os selv, på den bedst mulige måde. Så på trods af få besøgende gæster, fik vi altså en stor del ud af det alligevel.

En stor tak skal der dog også lyde til alle de gæster, som rent faktisk dukkede op – og en ekstra en til alle dem som støttede vores projekt, ved at købe en t-shirt og/eller et CLASICO-magasin.

I løbet af de kommende dage, vil der komme et album op fra messen på Facebook. Indtil da må I nøjes med vores billeder fra Instagram (@d_fodbold).

På vegne af hele D’ BOLD-redaktionen, tak!

Nicolai Sabro Hansen
Stifter og chefredaktør – D’ BOLD

In this article